Παραλiα

Ένας καλοκαιρινός παράδεισος

Η παραλία της Γεωργιούπολης, είναι η φυσική απόληξη μιας καταπράσινης πεδιάδας με πολλές πηγές και τον Αλμυρό ποταμό που εκβάλει σ΄ αυτήν, συνθέτοντας ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο που μοιάζει με εντυπωσιακό πίνακα ζωγραφικής.

Απολαύστε το μπάνιο σας στην όμορφη πλαζ με την ψιλή άμμο, τους αμμόλοφους και τα πεντακάθαρα ρηχά νερά, που κάθε χρόνο βραβεύεται με γαλάζια σημαία από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ε.Ε. και είναι ιδανική επιλογή για παιδιά, καθώς έχει υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Η παραλία διαθέτει εκπαιδευμένους ναυαγοσώστες και συνεργεία που φροντίζουν καθημερινά για την καθαριότητά της. Έχει, φυσικά, ομπρέλες και ξαπλώστρες ενώ για τους φίλους της δράσης υπάρχει η δυνατότητα για ήπια θαλάσσια σπορ και ιππασία στην άμμο.

Αυτή η απέραντη ακρογιαλιά είναι, επίσης, ιδανικό σημείο για να θαυμάσετε, ένα ανεπανάληπτο – ρομαντικό δειλινό. Τη νύχτα, είναι πόλος έλξης για τους επισκέπτες της περιοχής καθώς διαθέτει πολλά μοντέρνα παραλιακά μπαρ για διασκέδαση μέχρι το πρωί αλλά και όμορφα καταστήματα και καφέ με θαλασσινή θέα για μια ειδυλλιακή καλοκαιρινή, νυχτερινή βόλτα που θα σας μείνει αξέχαστη.