Τοποθεσία

Στο ωραιότερο σημείο της βόρειας Κρήτης

Το Eliros Mare είναι χτισμένο σε προνομιακή θέση που του επιτρέπει να αξιοποιεί όχι μόνο την απέραντη παραλία της Γεωργιούπολης αλλά και να έχει άμεση πρόσβαση τόσο στο νομό Ρεθύμνης όσο και στο νομό Χανίων, παρέχοντας στον επισκέπτη την ευκαιρία να γνωρίσει μια εκτεταμένη περιοχή με πολλά φυσικά αξιοθέατα και αναρίθμητα ιστορικά μνημεία.

  • Η πόλη των Χανίων που απέχει μόλις 38χλμ προς τα δυτικά
  • Tο Ρέθυμνο βρίσκεται 21χλμ ανατολικά

τα παραπάνω δυο αποτελούν επίσης σύντομους προορισμούς για ξεναγήσεις, βόλτες, ψώνια και νυχτερινή διασκέδαση.

  • Αεροδρόμιο Χανιων (CHQ) 45km
  • Αεροδρόμιο Ηρακλειου (HER) 95km
  • Λιμάνι Σούδας 35km
  • Λιμάνι Ηρακλειο 95km
  • Στάση λεωφορείου 50m

Τρόποι μεταφοράς στο Ξενοδοχειο μας

Ταξί: Χανία – Καβρος περίπου 65 Ευρώ, Ηράκλειο – Καβρος περίπου 120 Ευρώ (μια διαδρομή εώς και τεσσάρων ατόμων). Φυσικά μπορούμε να οργανώσουμε την μεταφορά σας με ταξί, εάν το επιθυμείτε.

Λεωφορείο: υπάρχει τακτική σύνδεση του Καβρου με τις πόλεις του νησιού από τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Η απόσταση του συγκροτήματος από την στάση του λεωφορείου είναι περίπου 100 μέτρα.

Ενοικιαστικό αυτοκίνητο: Εάν επιθυμείτε να ενοικιάσετε καποιο αυτοκίνητο κατά την διάρκεια της παραμονής σας, μπορούμε να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα και τις τρέχουσες τιμές των τοπικών εταιριών ενοικίασης αυτοκινήτων καθώς και για τις λεπτομέρειες της ασφάλισης. Το αυτοκίνητο μπορείτε φυσικά να το παραλάβετε και να το επιστέψετε στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι, χωρις καμία οικονομική επιβάρυνση. Εδώ μπορείτε να δείτε ένα τιμοκατάλογο ενοικιαστικών αυτοκινήτων.Γεωργιούπολη
Στη δυτική πλευρά της βόρειας Κρήτης, στον κόλπο που εκβάλλει ο Αλμυρός ποταμός, σε κομβικό σημείο μεταξύ Ρεθύμνου και Χανίων βρίσκεται η γραφική κωμόπολη της Γεωργιούπολης, που ανήκει διοικητικά στην επαρχία Αποκορώνου.

Περισσότερα

Λίμνη Κουρνά
Βρίσκεται σε απόσταση 2,5χλμ από τη θάλασσα και 4χλμ από το ξενοδοχειο.

Περισσότερα

Αργυρούπολη
Η Αργυρούπολη ανήκει στο νομό Ρεθύμνης και απέχει 10χλμ από το ξενοδοχείο.

Περισσότερα

Γύρω χωριά
Στο όμορφο χωριό Βρύσες, πάνω από το Βρυσακό ποταμό, στην έξοδο προς το Ρέθυμνο, κάτω από τη νέα εθνική οδό, βρίσκεται μια ελληνορωμαϊκή γέφυρα, που ονομάζεται Ελληνική Καμάρα

Περισσότερα